Kiemelt ajánlatok

Spirit Apartman

Két Jóbarát Apartmanház

Garzó Tanya Vendégház

Puskás Vendégház és Családi Pince

Margaréta Apartman Ház

Életfa vendégház

Platán Panzió

Természetes Életmód Alapítvány Oktatóközpontja

Szalóki Üdülőház

Fekete Macska Panzió

Kőtenger Panzió

Hanga Vendégház

Balogh-Szatmári Kúria

Elisabeth apartman

Csali Vendégház Tisza-tó

Legénd Üdülőfalu

Nosztalgia Üdülő Parasztudvar

Bónom-zugi nyaraló

Csillagvirág Vendégház

Komárom-Esztergom megye, Vértestolna, Petőfi S. u. 59.

Múltidéző, rusztikus vendégházban pihenni szállodai színvonalon…

Elérhetőségek:

Kapcsolattartó neve:
Telefon: 0630/385 2118
Mobil:
E-mail cím: info@csillagviragvendeghaz.hu
Weboldal: csillagviragvendeghaz.hu

Szálláshely bemutatása:

A nagymama falvédője a falon, padlófűtés a talpa alatt....
Múltidéző, rusztikus vendégházban pihenni szállodai színvonalon…
Mindkettő lehetséges a Csillagvirág Vendégházakban!
Vendégeink évek óta élvezhetik a falu főutcájára néző tornácos, virágmotívummal díszített fehér oszlopos ház vendégszeretetét.

2015-től a rusztikus hangulatú, kívülről régi pajtákat idéző, belül igényes-kényelmes új házban is megszállhatnak, aminek természet közeliségét mutatja, hogy onnan közvetlenül az erdőre látni.

Szállásunk a Falusi és Agroturizmus Országos Szövetségétől megkapta a 4 napraforgós minősítést, amely a legmagasabb fokozat falusi szállások esetében.Használhatjuk a „Gyermekbarát porta” elnevezést, ugyanis szállásunk családbarát: etetőszék, fürdető kád, pelenkázó, kiságy kérésre rendelkezésre áll. A nagy udvaron játszóvárakban, homokozóban játszhatnak, hintázhatnak és csúszdázhatnak is a gyerekek.

Használhatjuk a „Aktív falusi porta” elnevezést, ugyanis vendégeink kerékpárt kölcsönözhetnek, túraajánlatokat, -térképet kapnak, horgászhatnak, ping-pongozhatnak nálunk.

Hol találja mindezt?
Vidéki szállásunknak egy hegyvidéki, bájos kis falucska, Vértestolna ad otthont. Gyönyörű természeti környezetben, a Gerecse hegység egy völgyében fekszik, erdőkkel, szántóföldekkel, túrautakkal és számos látnivalóval körülvéve. Nagyszerű kiindulási pont a Csillagvirág Vendégház azoknak, akik helyben kirándulnának vagy csillag(virág)túráznának: választhatják a romantikus Tatát, a dunai panorámájú neszmélyi borvidéket, a világörökség részét képező Pannonhalmi Apátságot vagy akár Komáromot a termálfürdővel.

Németül beszélünk, ahogy a falu nagy többsége is, ezen kívül angolul és franciául is. Vendégházaink megfelelnek kisebb vállalati kirándulások, továbbképzések, táborok tartására is.

Látogasson el hozzánk!


   


Vissza a kereséshez »